Jump to content


Photo

Assets (meshes, textures, etc) not merging in MO using Merge Plugins Standalone


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 Gutmaw

Gutmaw

    Guard

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts

Posted 07 October 2016 - 03:17 PM

Plugins seems to be merging fine, but no assets are copying to my merged mod?  I've tried finding a setting for this and can;t locate.  Anyone have thoughts top fix this?  

 

Thx!


  • 0

#2 Mator

Mator

    Jarl

  • Mod Authors
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 08 October 2016 - 03:47 AM

What settings are you using?  How about some logs?  Give me some more information and I should be able to help.  :)


  • 0

#3 Gutmaw

Gutmaw

    Guard

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts

Posted 08 October 2016 - 09:39 AM

Thx Mator!  Here's all my settings...let me know if you can't dl for any reason.  Thx!!

 

https://drive.google...iew?usp=sharing


  • 0

#4 ram911

ram911

    Prisoner

  • Members
  • 43 posts

Posted 08 October 2016 - 10:45 AM

Hello Guy's, I thought it might help to add the logs from my setup as well in hopes we can figure this issue out.

 

My recent post concerning this issue

 

My Merge Plugin log folder


  • 0

#5 Mator

Mator

    Jarl

  • Mod Authors
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 08 October 2016 - 04:59 PM

Both of you try turning the batch copying setting off on the merges tab.  You likely have a permissions issue which isn't allowing merge plugins to execute the batch files correctly.  You can also just run the batch file in the folder where the merged ESP goes (in the folder merge -> CopyAssets.bat or something like that) after the merge.

 

Regards,
- Mator


  • 0

#6 hishutup

hishutup

    Daedric Prince

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,573 posts

Posted 08 October 2016 - 05:04 PM

I think one of the issues that can crop up is if the assets are in a different mod folder than the esp or if there are multiple overwriting plugins, MP will only care about the first instance.

At least, this is what I have previously found and have abused :P



#7 Gutmaw

Gutmaw

    Guard

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts

Posted 08 October 2016 - 11:05 PM

Thanks for taking a look guys!

 

Just noticed this...only meshes and textures folders aren't being copied.  Other folders like scripts, interface, seq, etc are copying to the merged mod.  I unpack all BSA upon mod install...

 

Tried unchecking Batch copying assets in the merge tab and still not copying meshes/textures.  

 

Thx 


Edited by Gutmaw, 08 October 2016 - 11:15 PM.

  • 0

#8 Gutmaw

Gutmaw

    Guard

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts

Posted 09 October 2016 - 08:48 AM

Additional info...

  • Messhes and textures are never copied
  • Scripts are sometimes being copied.  BUT scripts folders, often empty, are always created in my merged folders even when there are no scripts in my merging mods
  • Sound and Interface files seem to copy over partially/sometimes

 

So based on the above issues, I wonder if there are also errors in my merged esp's...highly likely i suppose eh?


Edited by Gutmaw, 09 October 2016 - 08:58 AM.

  • 0

#9 ram911

ram911

    Prisoner

  • Members
  • 43 posts

Posted 09 October 2016 - 12:54 PM

Both of you try turning the batch copying setting off on the merges tab.  You likely have a permissions issue which isn't allowing merge plugins to execute the batch files correctly.  You can also just run the batch file in the folder where the merged ESP goes (in the folder merge -> CopyAssets.bat or something like that) after the merge.

 

Regards,
- Mator

Tried unchecking Batch copying assets in the merge tab and still not copying meshes/textures. I agree with the permissions issue hypothesis as my last good merge happened on 9-16-2016, but I can not for the life of me figure out why now. 
      Things I have tried to this point 
      - Run Merge plugins with administrator rights
      - Reinstall Champollion and papyrus patch
      - Enable and Disable include assets and copy scripts & batch copying in the settings 
      -I have tried both Standalone/Scripted versions of Merge Plugins.
All with the same results????
 
I have allowed the plugins to be merged and then copying all assets from merged mods into the merged folder with no negative results while testing, but proceeding up to higher levels before finding this to be a problem is a troublesome thought.
 

 

Additional info...

  • Messhes and textures are never copied
  • Scripts are sometimes being copied.  BUT scripts folders, often empty, are always created in my merged folders even when there are no scripts in my merging mods
  • Sound and Interface files seem to copy over partially/sometimes

 

So based on the above issues, I wonder if there are also errors in my merged esp's...highly likely i suppose eh?

I have the exact same experiance as Gutmaw's description above..
      Meshes and textures are never copied
      Scripts are sometimes being copied.  BUT scripts folders, often empty, and are always created in my merged folders.
      Sound and Interface files seem to copy over partially/sometimes

  • 0

#10 Mator

Mator

    Jarl

  • Mod Authors
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 12 October 2016 - 05:57 PM

I think I'd have to remote to figure out what the problem is.  If you guys have teamviewer or something that could work.  Add me on steam "matortheeternal" and I can try to fix the problem.  If one of you volunteers the fix will probably work for the other.


  • 0

#11 Gutmaw

Gutmaw

    Guard

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts

Posted 14 October 2016 - 10:10 AM

Heya Mator.  I sent friend req in Steam.  Let me know when u want to have a look.  Thx!!!!


  • 0

#12 Mator

Mator

    Jarl

  • Mod Authors
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 15 October 2016 - 01:43 AM

Heya Mator.  I sent friend req in Steam.  Let me know when u want to have a look.  Thx!!!!

accepted it.  message me whenever I'm online (roughly 10am -> 11:59pm PST)


  • 0

#13 reddvilzz

reddvilzz

    Jarl

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 734 posts

Posted 16 October 2016 - 02:55 AM

If I may, in case it is solved I would like to know what seems to cause this and also the solutions please.

I'm reading so far 3 cases about this on the SRLE LotD forum and I'm just taking a precautions in case this happened in my part as well. Thank you.
  • 0

#14 Mator

Mator

    Jarl

  • Mod Authors
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 17 October 2016 - 01:45 PM

You guys may want to try downgrading to the version before I added Fallout 4 support (version 2.1.3) to see if that fixes your problems.


  • 0

#15 soupdragon

soupdragon

    Prisoner

  • Members
  • 43 posts

Posted 18 October 2016 - 09:12 PM

 

I have the exact same experiance as Gutmaw's description above..
      Meshes and textures are never copied
      Scripts are sometimes being copied.  BUT scripts folders, often empty, and are always created in my merged folders.
      Sound and Interface files seem to copy over partially/sometimes

 

 

 

Hmm. this is interesting I wasn't sure if it was even supposed to work with sound files thanx for confirming that least, I'm having similar issues scripts copy over ok but sound files do not. Also if I choose the create BSA option BSAopt pops up with blank fields and the merge process stalls at that point I can only cancel the merge to get out of it. Also with any merged files player dialogue doesn't function anymore (lack of sound files?). Etc.


Edited by soupdragon, 18 October 2016 - 09:25 PM.

  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users