Jump to content


Photo

Mod Organizer not Detecting Deditated Graphics Card

help

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 DJProps

DJProps

    Prisoner

  • Members
  • 3 posts

Posted 30 June 2017 - 12:28 PM

To follow the Myriad of problems I have been having with modding Fallout 3 that I wont get into, after generating new INI Files Mod Organizer will only detect my Integrated graphics card (Intel HD Graphics 530 if it helps) when it should be detecting my Dedicated 1060M like it has up until now. Ive tried using optimus, setting sD3DDevice= to use my 1060M, using NVIDIA control panel for Fallout 3, Fallout 3 Launcher, and even Mod Organizer.

 

 

Please help anybody who knows how, because this is a gigantic problem to have when I'm planning on modding the game to hell and back. Thanks in advance!

 

 


  • 0

#2 phazer11

phazer11

    Chatroom Supervisor

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,287 posts

Posted 30 June 2017 - 03:05 PM

1060M? If you have a laptop with a dedicated 10 series Nvidia GPU there is no longer a distinction the new laptop models use the the same gpus as the desktop cards (albeit with different cooling methods). At least I know this is true for 1070 and 1080 laptops and pretty sure 1060 as well. So if you're putting in 1060M it is likely the reason it's not working when putting it in d3d try leaving the M out. Otherwise this is a bump post





Also tagged with one or more of these keywords: help

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users