Jump to content


Photo

DynDOLODGen Not using enderal despite passing the parameter

enderal

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Jimmon

Jimmon

    Prisoner

  • Members
  • 4 posts

Posted 01 October 2017 - 07:24 PM

DynDOLODGen is using the skyrim configs despite the fact i have passed the "-enderal" parameter to it in command line.

my game IS in fact an enderal install, and TexGen worked flawlessly AFAIK. my question is there a different way to "suggest" to this program that i have enderal installed OTHER than the argument "-enderal"? as "-enderal" is clearly not what it is looking for, any ideas?


  • 0

#2 Jimmon

Jimmon

    Prisoner

  • Members
  • 4 posts

Posted 01 October 2017 - 08:54 PM

i believe the issue might have been on my end, i re-installed both the main resources and the optional hi-res textures from the optional patches, and now it has decided to go ahead and work right! sorry to anyone i may have bothered, and i would just like to mention how much i love your program! :)


  • 0

#3 sheson

sheson

    Dragon Prince

  • Mod Authors
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,612 posts

Posted 02 October 2017 - 05:41 AM

For future reference: Enderal is discovered by checking for the Vyn worldspace in the Skyrim.esm that was loaded by loaded by DynDOLOD/TexGen. There is no command line parameter -enderal.
  • 0

#4 Jimmon

Jimmon

    Prisoner

  • Members
  • 4 posts

Posted 07 October 2017 - 04:09 PM

For future reference: Enderal is discovered by checking for the Vyn worldspace in the Skyrim.esm that was loaded by loaded by DynDOLOD/TexGen. There is no command line parameter -enderal.

ty i'll have to remember that


  • 0



Also tagged with one or more of these keywords: enderal

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users