Jump to content


Photo

Moved Skyrim and now MO doesn't work


Best Answer sisk , 07 February 2018 - 11:27 PM

I solved it. It WAS a simple fix. Basically, I'm an idiot. I had the start folders for all the executables set to D:\SteamLibrary\steamapps\common instead of \common\Skyrim. Doh. Once I fixed that everything started working.

 

Thanks for being willing to look at it though.

Go to the full post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sisk

sisk

    Prisoner

  • Members
  • 2 posts

Posted 07 February 2018 - 10:31 PM

So short version, I moved Skyrim from my C drive to my D drive. And yes, I did that part properly and Skyrim itself, SKSE, and ENB are all working fine when started through Steam or through their own executables. After doing so I went into MO's executables menu and made all the appropriate changes (starting directory and executable locations).

 

Now if I start SKSE through MO like I've always done Skyrim doesn't load any data files. And I mean ANY data files. On trying to load a game one of the files it complains is missing is Skyrim.esm. So....yeah. Running SKSE or TESV directly everything works fine (except, of course, that all my mods are in MO so they're missing).

 

Papryus is logging nothing at all and MO's logs show only normal activity, no errors or warnings.

 

Any idea how to fix this? Preferable while preserving my mods and profiles, but if I absolutely have to set those up again I can.


  • 0

#2 GrantSP

GrantSP

    The antipodean

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,333 posts

Posted 07 February 2018 - 11:13 PM

Please post your logs and your MO.INI.

It will just be a simple fix to do with how you have MO setup but I'd like to see those files first.



#3 sisk

sisk

    Prisoner

  • Members
  • 2 posts

Posted 07 February 2018 - 11:27 PM   Best Answer

I solved it. It WAS a simple fix. Basically, I'm an idiot. I had the start folders for all the executables set to D:\SteamLibrary\steamapps\common instead of \common\Skyrim. Doh. Once I fixed that everything started working.

 

Thanks for being willing to look at it though.


  • 1


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users