Jump to content


Photo

Loot and other programs stopped loading MO2 data?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 aqwimage

aqwimage

    Prisoner

  • Members
  • 32 posts

Posted 02 July 2018 - 06:09 PM

It was working up to like an hour ago but it stopped. Here is the setting 

 

SSEEDIT does the same. 

https://imgur.com/a/2OClPGv


  • 0

#2 aqwimage

aqwimage

    Prisoner

  • Members
  • 32 posts

Posted 02 July 2018 - 06:16 PM

mo2 logs

https://pastebin.com/XNGRPR8K


  • 0

#3 Greg

Greg

    Dragonborn

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,733 posts

Posted 03 July 2018 - 04:48 PM

The typical culprit is something like antivirus software interfering the UVFS virtual file system. Also note that if you run Mod Organizer as a regular user (without admin privileges) but you run the game with admin privileges, Windows prohibits Mod Organizer from hooking SKSE or the game. Finally, installing Mod Organizer into the game folder prevents the UVFS virtual file system from working properly.
 



#4 aqwimage

aqwimage

    Prisoner

  • Members
  • 32 posts

Posted 03 July 2018 - 09:41 PM

The typical culprit is something like antivirus software interfering the UVFS virtual file system. Also note that if you run Mod Organizer as a regular user (without admin privileges) but you run the game with admin privileges, Windows prohibits Mod Organizer from hooking SKSE or the game. Finally, installing Mod Organizer into the game folder prevents the UVFS virtual file system from working properly.
 

Yep I went discord MO2 and they helped me solve it, it was anti virus but strange it only started yesterday. Oh well boh2


  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users