Jump to content


Photo

Mod Organizer Fails to Load Active Mods In-Game

help issue mod organizer

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 DinoConV

DinoConV

    Prisoner

  • Members
  • 11 posts

Posted 08 June 2015 - 09:05 PM

I had tried a vanilla dump before, but I redid it for this test after clearing profiles to confirm that it was completely clean. Only mods set to run were Wet and Cold (holiday and ashes as well) plus SkyUI

 

Here is a pastebin link of the logs that appeared:

 

http://pastebin.com/jNBUNT6C


Edited by DinoConV, 08 June 2015 - 09:08 PM.

  • 0

#17 DinoConV

DinoConV

    Prisoner

  • Members
  • 11 posts

Posted 08 June 2015 - 09:11 PM

Not sure what changed since last time, maybe you can see it in the logs, or perhaps clearing the logs fixed something, but despite my test profile not working, my original profiles appear to be functioning now. 

 

Perhaps something in the previous logs was messing with MO?


Edited by DinoConV, 08 June 2015 - 09:15 PM.

  • 0

#18 GrantSP

GrantSP

    The antipodean

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,047 posts

Posted 08 June 2015 - 11:25 PM

From what I can see everything is working fine. They show you ran the 'Sort' function, and when you called the SKSE run command from MO it correctly loaded and then called TESV.exe, (Skyrim) and everything was provided for your game.

 

They do also show you have RaceMenu files in your 'Overwrite' folder. You should decide whether you need to make a mod from them or delete them entirely. Keeping files in the 'Overwrite' folder isn't the best practice as they will always win in a conflict and that may not be what is wanted.





Also tagged with one or more of these keywords: help, issue, mod organizer

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users