Jump to content


Photo

"DynDOLOD_Tamriel.json does not belong to this DynDOLOD.esp"


Best Answer O0mix0O , 22 July 2015 - 05:16 AM

Update:

 

I can now confirm that after removing all DynDOLOD items and doing a fresh install, the problem has been resolved.
I'll have to remember to replace the TESEdit scripts in future! 

 

Thanks for pointing me in the right direction :)

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 O0mix0O

O0mix0O

    Guard

  • Members
  • PipPip
  • 109 posts

Posted 21 July 2015 - 07:20 PM

Hi all,

 

When playing Skyrim, the topic message keeps appearing in the top left of my screen.

  • I ran DynDOLOD according to the STEP Wiki instructions and have added no new mods since
  • There are no previous DynDOLOD textures/ outputs ticked
  • The textures/ outputs are not overwritten by anything
  • I have billboards for Tamriel HD & Trees and SFO 2.3
  • I have ran LOOT

Any advice?

 

Many thanks, Mix

 

 

I have attached a snip of the message in case it is needed

Attached Files


Edited by O0mix0O, 21 July 2015 - 07:25 PM.

  • 0

#2 TechAngel85

TechAngel85

    Akatosh

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,868 posts

Posted 21 July 2015 - 07:36 PM

Is this from a new, fresh install. It sounds as if you have a .JSON file(s) from an old version while trying to run a new version of DynDOLOD.esp.



#3 O0mix0O

O0mix0O

    Guard

  • Members
  • PipPip
  • 109 posts

Posted 22 July 2015 - 02:02 AM

Is this from a new, fresh install. It sounds as if you have a .JSON file(s) from an old version while trying to run a new version of DynDOLOD.esp.

Thanks for your reply,

 

Yeah, I installed using the instructions in the wiki entry. The only old versions are in the form of an MO backup.

 

I will uninstall anything relating to DynDOLOD, re-download the newest version, repatch, and then post my results. 

 

EDIT: I've just deleted anything relating to DynDOLOD and reinstalling it as if I'd never used it. I realised that I hadn't replaced the TES5Edit scripts when updating... I'm thinking this could be my problem? Will update when finished.


Edited by O0mix0O, 22 July 2015 - 02:40 AM.

  • 0

#4 O0mix0O

O0mix0O

    Guard

  • Members
  • PipPip
  • 109 posts

Posted 22 July 2015 - 05:16 AM   Best Answer

Update:

 

I can now confirm that after removing all DynDOLOD items and doing a fresh install, the problem has been resolved.
I'll have to remember to replace the TESEdit scripts in future! 

 

Thanks for pointing me in the right direction :)


  • 0

#5 luke88

luke88

    Prisoner

  • Members
  • 1 posts

Posted 08 August 2017 - 03:17 AM

Replace the TESEdit scripts! This might also help: JSON Formatter :)


  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users