Jump to content


Photo

OFFICIAL WSM Modular Installer BUG REPORT THREAD


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Wombat

Wombat

    Prisoner

  • Mod Authors
  • 25 posts

Posted 22 July 2015 - 05:21 PM

Please post any and all issues you are experiencing with the game here. If the issue truly is a bug/issue I will create a thread for the bug/issue and anyone else experiencing it can get help/support in said thread as well.
 
Please do NOT send bug reports to me personally as that will just be a great big mess of me trying to bounce between PM's and this sub.
 
Please do NOT post bug reports in the posts section on the nexus, however you may open a bug report there and I will post a link to the corresponding thread here.
 
Please try to make the bug report in the following format (copy and past the example and change the items related to your issue):
 
 
 
 
WSM Modular Installer Bug Report
 
Version:

N/A

Short explanation:

N/A

System Details:

N/A

How can this bug be recreated:

N/A

 
 
 
 
BBCODE to copy/paste for editing:

[hr]
[size=5][font='courier new', courier, monospace]WSM Modular Installer Bug Report[/font][/size]
 
[size=5][font='courier new', courier, monospace]Version: [/font][/size]
[code=nocode:0]N/A

[/code]
[size=5][font='courier new', courier, monospace]Short explanation:[/font][/size]

[code=nocode:0]N/A

[/code]
[size=5][font=courier new,courier,monospace]System Details:[/font][/size]
[code=nocode:0]N/A

[/code]
[size=5][font=courier new,courier,monospace]How can this bug be recreated:[/font][/size]
[code=nocode:0]N/A

[/code]
[hr]

Edited by Wombat, 22 July 2015 - 05:35 PM.

  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users