Jump to content


Photo

Searching the Wiki?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Thac0

Thac0

    Noble

  • Citizen
  • 47 posts

Posted 12 January 2013 - 11:19 PM

Is there a current way to search the wiki? If not, are there plans to include one?
  • 0

#2 stoppingby4now

stoppingby4now

    Sleepy

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,419 posts

Posted 12 January 2013 - 11:30 PM

[quote name=''Thac0' pid='19893' dateline='1358050740']Is there a current way to search the wiki? If not' date=' are there plans to include one?[/quote']
The search box is in the stationary bar at the bottom of the page (right side).
  • 0

#3 Thac0

Thac0

    Noble

  • Citizen
  • 47 posts

Posted 12 January 2013 - 11:37 PM

-_- Swore I looked everywhere for that thing. It's not working for me in chrome (can't type in the search box). But that's a client issue (works in IE). Off to see what's not working.

Edit: Actually just tried on a vanilla install of chrome on another machine and the wiki search box refuses to accept text input from either the keyboard or from the right-click->paste context menu option (paste option is grayed out). 

A link to the search page on the main page would be awesome, and/or a note about searching the wiki on the wiki tab of the community guide.
  • 0

#4 stoppingby4now

stoppingby4now

    Sleepy

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,419 posts

Posted 12 January 2013 - 11:49 PM

Hmmm...you're right it's not. The Wiki is setup to generate an HTML 5 document, and for whatever reason caused the search box to break in Chrome (i.e. this is a Chrome issue). Will look into it further when I can. In the meantime, I've added a search link in the Wiki menu which will take you to the Search page.
  • 0

#5 Thac0

Thac0

    Noble

  • Citizen
  • 47 posts

Posted 12 January 2013 - 11:53 PM

Ah, perfect place for it. Thanks.
  • 0

#6 Thac0

Thac0

    Noble

  • Citizen
  • 47 posts

Posted 13 January 2013 - 05:08 AM

I think I found the line that's causing the issue:

In the skin css
<link rel="stylesheet" href="http://wiki.step-project.com/load.php?debug=false&lang=en&modules=mediawiki.legacy.commonPrint%2Cshared%7Cmediawiki.special%7Cskins.step.css&only=styles&skin=step&*" />

The search input is set to unselectable:
input[type=search]
{
    -webkit-appearance:none;
    -webkit-user-select:none;
    -webkit-box-sizing:content-box;
}
Just remove or comment out the user-select line and that should fix it.
  • 0

#7 stoppingby4now

stoppingby4now

    Sleepy

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,419 posts

Posted 13 January 2013 - 09:57 AM

Thanks for spotting that, that was the cause.
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users