Jump to content


Photo

After installing new mods skyrim crashes, but MO2 and LOOT doesn't show any problems


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 WiteXDan

WiteXDan

    Prisoner

  • Members
  • 5 posts

Posted 06 December 2018 - 01:20 PM

I also tried with SSEEdit but it didn't show anything particular. How do i get to know what's wrong in this case? I double checked for compatibility patches but not sure if the load order by LOOT is valid.

 

For the record here is my plugin list: Hope it helps cuz it's really weird for me

 


Edited by Greg, 06 December 2018 - 05:10 PM.
Added spoiler tags

  • 0

#2 WiteXDan

WiteXDan

    Prisoner

  • Members
  • 5 posts

Posted 06 December 2018 - 01:44 PM

Jeez, sorry for the spam. It turned out that SimplyKnock is broken and has corrupted .dll files. (as people point out https://www.nexusmod...14098?tab=posts). It can be fixed though so not that bad, except for a plenty of lost time


  • 0

#3 Shadriss

Shadriss

    High King

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,484 posts

Posted 07 December 2018 - 10:28 AM

Jeez, sorry for the spam. It turned out that SimplyKnock is broken and has corrupted .dll files. (as people point out https://www.nexusmod...14098?tab=posts). It can be fixed though so not that bad, except for a plenty of lost time

The DLL isn't corrupted - it's written for a much older version of the mod. Minor difference, I know. IIRC, the DLL involved is actually from Papyrus utilities and was included for some unknown reason (instead of just telling people to download the Utilities and install). If you load Papyrus Utilities after Simply Knock, the file will use Utilities instead of the one provided by SK, and you should be fine. Then again, I'm getting old, so I may be misremembering.


  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users