Jump to content


Photo

Crash with MO ans MGE XE!!


Best Answer TechAngel85 , 28 December 2018 - 01:57 PM

I would report this on the MO Discord: https://discord.gg/5tCqt6V

Go to the full post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Madysepanganahi

Madysepanganahi

    Prisoner

  • Banned
  • 8 posts

Posted 28 December 2018 - 07:34 AM

Hello everybody, I just made a fresh installation of STEP Every-time I launch MGE XE with MO for the first time (and then MGE.ini is created), then launching the game through MO result in a crash. If I delete MGE.ini, the game launch correctly but I can't enjoy the benefice of MGE.
 
Do you have any idea of what cause this crash? I have searched on this forum but found nothing.
 
 
 
Thanks in advance
 

  • 0

#2 TechAngel85

TechAngel85

    Akatosh

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,568 posts

Posted 28 December 2018 - 01:57 PM   Best Answer

I would report this on the MO Discord: https://discord.gg/5tCqt6V



#3 Madysepanganahi

Madysepanganahi

    Prisoner

  • Banned
  • 8 posts

Posted 28 December 2018 - 02:22 PM



 

Hello everybody, I just made a fresh installation of STEP Every-time I launch MGE XE with MO for the first time (and then MGE.ini is created), then launching the game through MO result in a crash. If I delete MGE.ini, the game launch correctly but I can't enjoy the benefice of MGE.
 
Do you have any idea of what cause this crash? I have searched on this forum but found nothing.
 
 
 
 
Thanks in advance

 

 

my issue got solved!!

 

Moderation: Removed spam links


Edited by Greg, 28 December 2018 - 02:58 PM.

  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users