Jump to content


Photo

Spiders won't appear in game

sse mods

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 hardtroll

hardtroll

    Guard

  • Members
  • PipPip
  • 155 posts

Posted 23 September 2019 - 07:01 AM

Hi there, very big and strange glitch here !!

 

Well everything starts when I begin Redbelly mine quest. You need to kill the frostspiders invasion. I go inside the mine....and no spiders. But the quest marker say me to go there. And when I try to WAIT pressing "T" key, it says me impossible to do beacause have ennemy bearby.

 

Well, After going different places, I realised that spiders won't show in game §§§ And more than that, if I type player.placeatme 00023aaa, same behavior = can't see spider, but impossible to wait because ennemy nearby message appear, so IT MEANS that the game detect that there is spiders. But I cannot see thjem. And they are not active ( cannot see me).

 

I checked my mod Absolute Arachnophobia. I don't know if this have to do with that or XP32 skeleton...I am quite lost.

 

Where should I investigate to find any corrupted record ??

 

 


  • 0

#2 hardtroll

hardtroll

    Guard

  • Members
  • PipPip
  • 155 posts

Posted 23 September 2019 - 12:02 PM

Now this is weird . I have tried player.placeatme 00023ab7, (skeever), and many more, cannot have (troll, ice troll...etc) it is writing "compiled script not saved"

I can get the chaurus on the 5 or 6 I tried......

big problem here ??????????


  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users