Jump to content


Photo

Missing some mountain textures (0.2.0b)


Best Answer Mercury71 , 18 February 2020 - 12:46 PM

SOLVED... (in a way).

 

Replaced "mountaincliff04.nif" in MM v2.82 with the same file from MM v2.3

 

(Found the answer in the mods bugreport)

Go to the full post


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Mercury71

Mercury71

    Guard

  • VIP-Supporter
  • 113 posts

Posted 13 February 2020 - 12:31 PM

Hi.

Done a brand new install of 0.2.0b and while running around checking everything found som textures missing near Ivarstead and Markarth.

Should have something to do with Majestic Mountains i think?

 

mMiKImx.jpg

 

90qZACn.jpg

 

 


  • 0

#2 DreamerSteamer

DreamerSteamer

    Noble

  • Citizen
  • 49 posts

Posted 14 February 2020 - 04:29 AM

U tried disabling Majestic Mountains, start a new game and look for the two places and see if they are still there?

 

Also does your rig meet the system requirements? Sometimes if the the system is too weak for the modded setup it causes black or overly dark textures.

 

Missing textures usually show up as purple, dark ones like these is more like something is wrong with the textures.


  • 0

#3 Mercury71

Mercury71

    Guard

  • VIP-Supporter
  • 113 posts

Posted 14 February 2020 - 04:58 AM

U tried disabling Majestic Mountains, start a new game and look for the two places and see if they are still there?

 

Also does your rig meet the system requirements? Sometimes if the the system is too weak for the modded setup it causes black or overly dark textures.

 

Missing textures usually show up as purple, dark ones like these is more like something is wrong with the textures.

Will try that. I run a RTX 2080Ti so my rig should be ok.


  • 0

#4 easyrider1988

easyrider1988

    Noble

  • Citizen
  • 44 posts

Posted 14 February 2020 - 05:10 AM

I had the same black spots when I was trying The Northern Experience guide which doesn't use LOOT. Turned out Better Dynamic Snow wasn't in the right place in the load order. Sorting with LOOT fixed that.


  • 0

#5 Mercury71

Mercury71

    Guard

  • VIP-Supporter
  • 113 posts

Posted 14 February 2020 - 06:44 AM

I had the same black spots when I was trying The Northern Experience guide which doesn't use LOOT. Turned out Better Dynamic Snow wasn't in the right place in the load order. Sorting with LOOT fixed that.

Hmm, i have sorted with latest Loot. Will check the load order whan i get home.


  • 0

#6 Mercury71

Mercury71

    Guard

  • VIP-Supporter
  • 113 posts

Posted 18 February 2020 - 12:46 PM   Best Answer

SOLVED... (in a way).

 

Replaced "mountaincliff04.nif" in MM v2.82 with the same file from MM v2.3

 

(Found the answer in the mods bugreport)


  • 1

#7 SaintBourbon

SaintBourbon

    Noble

  • Citizen
  • 44 posts

Posted 26 February 2020 - 04:49 PM

I was experiencing the same issue and your fix worked. Thanks!


  • 1

#8 Mercury71

Mercury71

    Guard

  • VIP-Supporter
  • 113 posts

Posted 27 February 2020 - 03:59 AM

I was experiencing the same issue and your fix worked. Thanks!

yw, And i can confirm the same issue no mather if you use main, dark or light version. (i have to check if there is still a problem with a cell near Marklarth i had before)


  • 0

#9 TechAngel85

TechAngel85

    Akatosh

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,800 posts

Posted 28 February 2020 - 06:10 PM

This issue has been reported to the author: https://www.nexusmod...11052/?tab=bugs




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users