Jump to content


Photo

Grass Not Loading Properly

lod textures

Best Answer DoubleYou , 03 September 2020 - 08:04 PM

Honestly I think this is the intended look after playing awhile with Cathedral Landscapes (hadn't used it earlier).

Go to the full post


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#16 z929669

z929669

    Ixian Inventor

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,028 posts

Posted 30 July 2020 - 09:52 AM

Bump DW's question ^

 

Could also be a LOD issue if this is only apparent from distance (?). In that case, revisit LOD config, as it has been rewritten for clarity.



#17 Tovien

Tovien

    Citizen

  • Citizen
  • 16 posts

Posted 03 September 2020 - 07:47 PM

Wow, sorry for the suuuper late reply. I gave that a go, and it returned 0. It wouldn't be so bad if it were from a distance, but this is everywhere - I often can't see the road I'm following because of all the grass covering it.


  • 0

#18 DoubleYou

DoubleYou

    Wiki Stepper

  • Uber Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,822 posts

Posted 03 September 2020 - 08:04 PM   Best Answer

Honestly I think this is the intended look after playing awhile with Cathedral Landscapes (hadn't used it earlier).



#19 Tovien

Tovien

    Citizen

  • Citizen
  • 16 posts

Posted 04 September 2020 - 03:02 PM

Yea, I think so too - looking at it in vanilla, I have seen some grass covering the road in places where it's real thick using Cathedral and other grass mods. I imagine that just means that adding more grass using Cathedral will also add more grass to the road as well. Thank you for helping me troubleshoot it!


Edited by Tovien, 04 September 2020 - 03:03 PM.

  • 0



Also tagged with one or more of these keywords: lod, textures

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users