Jump to content


Photo

Icy looking trees?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 cykososhull

cykososhull

    Prisoner

  • Members
  • 18 posts

Posted 30 May 2012 - 12:53 AM

I just installed STEP and everything looks great except for this Posted Image
  • 0

#2 torminater

torminater

    Dragon Prince

  • Contributors
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,222 posts

Posted 30 May 2012 - 01:19 AM

Apparently you deleted some tree-textures or they got corrupted. At least I can say for sure, that purple textures mean that the textures for those objects are not loaded correctly.
  • 0

#3 cykososhull

cykososhull

    Prisoner

  • Members
  • 18 posts

Posted 30 May 2012 - 08:33 AM

Should I try re-installing the TreesHD Skyrim variation?
  • 0

#4 torminater

torminater

    Dragon Prince

  • Contributors
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,222 posts

Posted 30 May 2012 - 08:39 AM

Well normally only objects added by mods are displayed purple if textures are missing, since the game loads the vanilla texture.bsa and all tree textures are there. did you unpack the bsas and deleted or overwrote files directly in there? Maybe you use something like lush trees which is incompatible with your tree-mod. I don't know really. I'm not sure whether you installed the meshes for Trees HD or not. Be sure to delete those and VurtsPine-files in textures before installing the mod and don't do it after installing the mod of course... Maybe somebody else has a more precise assumption as to what is causing your trees to miss their textures...
  • 0

#5 cykososhull

cykososhull

    Prisoner

  • Members
  • 18 posts

Posted 30 May 2012 - 06:27 PM

Thanks a million. I double checked my mesh folders and I had the meshes installed. I deleted them and now everything is normal. Kudos.
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users