Jump to content


Photo
Template

Videos / Related Videos

template

  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#16 z929669

z929669

    Ixian Inventor

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,062 posts

Posted 23 August 2014 - 12:52 AM

Thanks for providing these solutions!



#17 EssArrBee

EssArrBee

    Incompatibilism Manager

  • VIP-Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,461 posts

Posted 27 August 2014 - 02:14 PM

Did the line break thing ever get worked out? I have a really weird looking section in my guide where I add a bunch of videos. It messes up the lists. I guess I'll try the html style out and see if that works.


  • 0

#18 EssArrBee

EssArrBee

    Incompatibilism Manager

  • VIP-Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,461 posts

Posted 27 August 2014 - 02:30 PM

HTML works fine, it's just annoying. *, #, and : are just stupid easy and I'm lazy.


  • 0

#19 DoubleYou

DoubleYou

    Wiki Stepper

  • Uber Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,844 posts

Posted 27 August 2014 - 03:15 PM

Z, whatever you did to my video template has drastically killed my MO wiki ::(: I've reverted it for time being until I figure out whatever happened, as I sure ain't seeing what's wrong with your code.



#20 EssArrBee

EssArrBee

    Incompatibilism Manager

  • VIP-Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,461 posts

Posted 27 August 2014 - 03:18 PM

Z, whatever you did to my video template has drastically killed my MO wiki ::(: I've reverted it for time being until I figure out whatever happened, as I sure ain't seeing what's wrong with your code.

Rollback is godsend.
  • 0

#21 z929669

z929669

    Ixian Inventor

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,062 posts

Posted 27 August 2014 - 03:28 PM

Breaks would need to go into the Video template master as far as I can tell in order to avoid use of bullets.

 

I updated the template page useage examples (not the template though) to show more possibilities. I guess i would want the ability to show as a horizontal 'list' as well, but that would require a margin adjustment ideally. Even better, the #ifeq parser function could be used to detect use of bullets and optionally adjust the margins accordingly.

 

I will let DY decide.



#22 DoubleYou

DoubleYou

    Wiki Stepper

  • Uber Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,844 posts

Posted 27 August 2014 - 03:33 PM

Whatever you added, Z, it messed it up somehow. I'll have to look to see what is causing the issue, but have reverted it for now. Should at least look correct atm.



#23 z929669

z929669

    Ixian Inventor

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,062 posts

Posted 27 August 2014 - 03:37 PM

Whatever you added, Z, it messed it up somehow. I'll have to look to see what is causing the issue, but have reverted it for now. Should at least look correct atm.

I had changed the Video template actually, adding a

<br />
. I have since reverted that and updated the useage examples of the RelatedVideos template ... sorry about that!

#24 DoubleYou

DoubleYou

    Wiki Stepper

  • Uber Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,844 posts

Posted 27 August 2014 - 03:40 PM

Actually, the problem was the __NOTOC__ line added after the </noinclude> tag. Fixed now.



#25 z929669

z929669

    Ixian Inventor

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,062 posts

Posted 27 August 2014 - 04:14 PM

OK, cool



#26 DoubleYou

DoubleYou

    Wiki Stepper

  • Uber Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,844 posts

Posted 18 November 2020 - 06:38 PM

Since with the wiki update, this template didn't function properly, I have modified it to provide a text link instead, so that the user can at least click it to navigate and watch the video.



#27 TechAngel85

TechAngel85

    Akatosh

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,985 posts

Posted 18 November 2020 - 07:12 PM

Since with the wiki update, this template didn't function properly, I have modified it to provide a text link instead, so that the user can at least click it to navigate and watch the video.

Doesn't work due to highslide, I think...Z mentioned something about this....

The videos are broken due to HSG extension not being updated in production...

 
I know he updated highslide on the dev wiki, but I'm not sure he got this working or not.



#28 DoubleYou

DoubleYou

    Wiki Stepper

  • Uber Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,844 posts

Posted 18 November 2020 - 07:49 PM

It looked like the highslide images worked? Just not the videos? I was surprised to see that embedded videos didn't work either, but maybe that's highslide too.



#29 z929669

z929669

    Ixian Inventor

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,062 posts

Posted 18 November 2020 - 09:36 PM

The issue is that autoplay is not working because mute is not set in the HS plugin PHP. That's why it just does nothing on click. I updated the HS plugin on Mediawiki but am not applying it to the current software to avoid breaking anything. I can probably go into the code and update it.

 

Embedvideo is a different extension. Not sure why that doesn't work.

 

EDIT: Fixed it. I didn't update the plugin though.





Also tagged with one or more of these keywords: template, Template

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users