Jump to content


Photo

please help me I swear ill even pay you !!! Im trying all i can to find the source of CTD!

skyrim ctd help papyrus desperate

  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#16 phazer11

phazer11

    Chatroom Supervisor

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,288 posts

Posted 15 October 2014 - 10:16 AM

Well as Hishutup says you need both SKSE and ENBoost to play it properly otherwise you will almost definitely get a CTD.

You should read the detailed instructions on all of the mods that have them, here are some that relate to your difficulties.

https://wiki.step-pr...Recommendations https://wiki.step-pr...Recommendations https://wiki.step-pr...sktop_.28CTD.29



#17 poweredbypoosey

poweredbypoosey

    Prisoner

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 October 2014 - 11:43 AM

memory block log

Well as Hishutup says you need both SKSE and ENBoost to play it properly otherwise you will almost definitely get a CTD.

You should read the detailed instructions on all of the mods that have them, here are some that relate to your difficulties.

https://wiki.step-pr...Recommendations https://wiki.step-pr...Recommendations https://wiki.step-pr...sktop_.28CTD.29

what u mean .. what if i dont want an enb what do i need to not have?


  • 0

#18 hishutup

hishutup

    Daedric Prince

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,621 posts

Posted 15 October 2014 - 04:22 PM

remember that debugging is tricky and is not the same for everyone. I have to bring your game up to a level that I can efficiently work from otherwise its near impossible.

Can I fix the issue?

No.

But I will be able to guide you

 

And I am being serious about the above.

 

This is a short list of what I test for:

ENBoost settings

Memory issues

Mod manager screwups

Specific mods

 

The terms ENB and ENBoost are used with different definitions

 

ENB includes ENBoost

BUT

ENBoost does not include ENB

 

Meaning ENBoost does NOT alter the shaders. It only alters the way it handles graphics...Stuff

 

STEP standards are not to use ENB but only the ENBoost portion

Meaning they shut off all of the enb stuff and leave the memory handling and a few other settings

Refer to Phazer11 post and give the STEP guide a read... Since, there is good info in there

 

 

The memory blocks log looks good.

Hmm as I am taking a look through your Load Order

I see a lot of patches that can be tossed because you should make your own patch

 

 

Do you have any mods with deleted Navmeshes

do you "Check for Errors" on your mods

to do this navigate to your Tes5Edit location and rename or delete the current tes5Edit_log.txt

Open Tes5Edit and click [OK]

after the background loader is finished

Select all of the mods (click the first esm then shift click the last mod)

right-click and then select Check for Errors

after it is finished close tes5

share the Tes5Edit_log.txt using spoilers or uploading it

 

 

 

I am unsure about a lot of the mods but here are some that I know to be suspicious

FloraRespawnFix.esp=1

Birdsofskyrim.esp=1

Undeath.esp=1



#19 poweredbypoosey

poweredbypoosey

    Prisoner

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 October 2014 - 04:44 PM

why what about undeath and birds of skyrim ? etc and i'm telling you when i used enboost, it didn't work my game wouldn't even start i even read everything on how to set up and all that .. 


  • 0

#20 poweredbypoosey

poweredbypoosey

    Prisoner

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 October 2014 - 04:51 PM

    also i run tes5edit all the time.. i actually have fixed a few errors and watched a recent video on how to merge videos ( which i don't trust myself enough to even dare too ) but I do check for errors if you mean looking threw what it processed .. ive never actually pressed check for errors as i try not to touch with well buttons ill im said to as i don't wanna mess things up !
 
  I'm running it right now and gunna let you when i do finish ur list

Edited by poweredbypoosey, 15 October 2014 - 04:52 PM.

  • 0

#21 poweredbypoosey

poweredbypoosey

    Prisoner

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 October 2014 - 05:13 PM

LMAO i cant even post the tes5edit report from the error log it breaks the webiste lol ! how would i send that to you? even attaching it,it says to big?


Edited by poweredbypoosey, 15 October 2014 - 05:20 PM.

  • 0

#22 hishutup

hishutup

    Daedric Prince

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,621 posts

Posted 15 October 2014 - 05:25 PM

um pack it into a 7z archive and upload the archive to step.

pastebin

copy.com

dropbox

black magic

--not really



#23 poweredbypoosey

poweredbypoosey

    Prisoner

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 October 2014 - 05:45 PM

why again are those mods you named brought up ? and i signed up for pastebin and again nope


Edited by poweredbypoosey, 15 October 2014 - 05:49 PM.

  • 0

#24 poweredbypoosey

poweredbypoosey

    Prisoner

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 October 2014 - 05:52 PM

I really cant i just email you it? im rather not sign up for everything online when it wont upload becasue its too big ? and what about the other birds mod the skybirds i think? 


Edited by poweredbypoosey, 15 October 2014 - 05:58 PM.

  • 0

#25 GrantSP

GrantSP

    The antipodean

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,333 posts

Posted 15 October 2014 - 06:11 PM

I really cant i just email you it? im rather not sign up for everything online when it wont upload becasue its too big ? and what about the other birds mod the skybirds i think? 

You don't have to sign up to pastebin. Doing so just means you can edit and delete anything you paste.

Although there really isn't any reason to not signup, it's not like you are handing over any money or personal details that aren't already on other sites.

 

If your TES5Edit.log is greater than 500K, which it probably is, just paste it into 2 or more pastebin pages.



#26 hishutup

hishutup

    Daedric Prince

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,621 posts

Posted 15 October 2014 - 06:15 PM

Oh, I brought those up because some have had minor issues in the past but I don't know how relevant they are.

I just listed ones that I have familiar with and there were not very many.

As for the Tes5Log... all you should what the background loader... You didn't run the check for errors thing.

 

Your Load Order is kinda different from what I am used to.

The ones I generally see are SR:LE, STEP and STEP Packs.

This makes things hard because I don't know much about some of the mods you are using

 

You can kinda tell because I am the only one that is trying to guide you...

 

EDIT: ty Grant

 

EDIT2: Earlier you changed you SKSE to look like mine.

What lines did you precisely change/add.


Edited by hishutup, 15 October 2014 - 06:19 PM.


#27 poweredbypoosey

poweredbypoosey

    Prisoner

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 October 2014 - 06:38 PM

well i sent it too you by PM and i do appreciate you help but like i said i'm willing to pay you $45 dollars if you can please help me, well as you said guide me ! Maybe to find the source of the problem..seeing as i literally called places and obviously theres no skyrim modding specialist lol that can come over and fix my game. and my skyrim ini is set too;  

[General]
ClearInvalidRegistrations=1
 
[Memory]
DefaultHeapInitialAllocMB=768
ScrapHeapSizeMB=256 which this is located in my programs86/steam/steamapps/skyrim/data/skse/skse.ini

oh and also i can send you links to my mods.. and or if you see a problem in my load order please lmk as i use wyre bash when i use loot it re arranges them but some are orange so i fix them manually but what the plugins list says to the right side...


  • 0

#28 hishutup

hishutup

    Daedric Prince

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,621 posts

Posted 15 October 2014 - 06:43 PM

I can't accept any profits but if your willing then donate to the STEP site

 

I did receive those pms but as I said they were incomplete.

 

can you take the text file and attach it to the post or compress it into an archive and then attach that.



#29 poweredbypoosey

poweredbypoosey

    Prisoner

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 October 2014 - 06:44 PM

im paste the logs now in sections on paste bin ..and of course id love to donate it be a huge miracle to get my game working with my selected mods and id be grateful too https://pastebin.com/u/poweredbypussie


Edited by poweredbypoosey, 15 October 2014 - 06:49 PM.

  • 0

#30 poweredbypoosey

poweredbypoosey

    Prisoner

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 October 2014 - 06:55 PM

Let me know if you got to my site okay and see the 7 posts of my tes5edit error log lol.. I also tried to compress it and add it and again it said it was too big of a file :psyduck: so i did the best i could with sections to make it so you can with ease due to the fact of the amount by breaking them off at sections ..and there numbered lol  :wallbash:

AHH HA HERE YOU GO lmao !!! instead of going to site 

Attached Files


  • 0



Also tagged with one or more of these keywords: skyrim, ctd, help, papyrus, desperate,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users