Jump to content


Photo

MO Won't run SKSE

skse troubleshooting

Best Answer JonasB , 15 February 2015 - 01:14 PM

...huh. So apparently moving Steam out of the program files just solved it. MO runs skse just fine now.

Go to the full post


  • Please log in to reply
64 replies to this topic

#61 DanimalTwo

DanimalTwo

    Thane

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 479 posts

Posted 15 February 2015 - 01:09 PM

Where do you have MO installed? What do you consider the vanilla launcher? The one that has play, options, data files, tech support, and exit?


  • 0

#62 JonasB

JonasB

    Prisoner

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 February 2015 - 01:14 PM   Best Answer

...huh. So apparently moving Steam out of the program files just solved it. MO runs skse just fine now.


  • 0

#63 monkeycid

monkeycid

    Prisoner

  • Members
  • 49 posts

Posted 15 February 2015 - 01:22 PM

Glad to help!

 

You may have to update your start menu shortcuts to point to Steam's new location and re-edit changes made to the INI files within MO since you replaced them.


  • 0

#64 TechAngel85

TechAngel85

    Akatosh

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,606 posts

Posted 15 February 2015 - 01:49 PM

Ah, someone didn't follow the installation Guide: https://wiki.step-pr...d_Configuration



#65 Nozzer66

Nozzer66

    Dragon Prince

  • Pack Authors
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,594 posts

Posted 15 February 2015 - 02:01 PM

Ahhhh UAC and Progam Files (x86) hassles. Who at Windows ever had that brilliant idea needs to be taken out the back and staked to an ant hill while covered in honey.


  • 0



Also tagged with one or more of these keywords: skse, troubleshooting

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users