Jump to content


Photo

Problems with attack!


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 M0ng3HD5

M0ng3HD5

    Citizen

  • Citizen
  • 11 posts

Posted 20 September 2012 - 05:34 PM

After a few days downloading mods and preparing the game for STEP In the first fight, I could not attack. If I try from a strong attack I can. I can not use spells. I can punch normal and strong. I can not block with your hands or with swords and / or shields. I have no idea what mod is causing this problem. I would like your help to solve this problem.
  • 0

#2 Besidilo

Besidilo

    General

  • Citizen
  • PipPip
  • 985 posts

Posted 20 September 2012 - 06:15 PM

Clean savegame?
  • 0

#3 frihyland

frihyland

    Dwemer Lord

  • Founder
  • PipPipPip
  • 1,606 posts

Posted 20 September 2012 - 06:27 PM

Start a new game and see if you still have the issue. If you do, than disable all your mods 5 at a time until you fix the problem. Then add them back one at a time till you find out what mod causes the problem.
  • 0

#4 M0ng3HD5

M0ng3HD5

    Citizen

  • Citizen
  • 11 posts

Posted 20 September 2012 - 07:58 PM

Yes I started a new game. I can not attack normal since the first battle. I'll try to find out which mode is causing this problem.
  • 0

#5 Besidilo

Besidilo

    General

  • Citizen
  • PipPip
  • 985 posts

Posted 21 September 2012 - 03:20 AM

Verify the files on Steam, delete Skyrim.ini/SkyrimPrefs.ini from the Docs folder. Make sure that you don't have any rogue scripts running. Did you do a clean install before installing STEP mods? What Mod Manger are you using?
  • 0

#6 M0ng3HD5

M0ng3HD5

    Citizen

  • Citizen
  • 11 posts

Posted 21 September 2012 - 02:35 PM

What would these "rogue scripts"? I use performance mods baseline of S.T.E.P. All gameplay and interface mods. I'll try to install the mods separately and see what causes the bug, I use the Nexus Mod Manager.
  • 0

#7 Besidilo

Besidilo

    General

  • Citizen
  • PipPip
  • 985 posts

Posted 21 September 2012 - 02:52 PM

What would these "rogue scripts"? I use performance mods baseline of S.T.E.P. All gameplay and interface mods. I'll try to install the mods separately and see what causes the bug I use the Nexus Mod Manager.

From previous incorrectly uninstalled mods.


  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users