Jump to content


Photo

MO 1.3.6 - New profiles not available

mod organizer profiles

Best Answer z929669 , 11 June 2015 - 12:42 PM

OK, really stupid of me ... I did not realize that this combobox has a max vertical size (I assume), because I did not even notice the scroll bar. The new profiles I created were named YAMM*, so they appeared at bottom of list and are not visible unless I scroll :P

Go to the full post


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 z929669

z929669

    Ixian Inventor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,316 posts

Posted 11 June 2015 - 12:24 PM

I created two new profiles under MO ... one is new, and the other is copy of an existing. MO does not list my new profiles in the dropdown menu, even after MO restart.

 

Am I forgetting something, or could this be a bug?



#2 TechAngel85

TechAngel85

    Akatosh

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,658 posts

Posted 11 June 2015 - 12:26 PM

Just tested that and mine show up fine.

#3 z929669

z929669

    Ixian Inventor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,316 posts

Posted 11 June 2015 - 12:30 PM

I guess I need to determine what in my particular MO config could be causing this issue.

 

Any ideas?

 

I suppose I could save my profiles folder and reinstall, but would rather not if this can be attributed to a known config issue.



#4 TechAngel85

TechAngel85

    Akatosh

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,658 posts

Posted 11 June 2015 - 12:32 PM

Did you upgrade or do a fresh install when you moved up to v1.3.6?

#5 z929669

z929669

    Ixian Inventor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,316 posts

Posted 11 June 2015 - 12:32 PM

I upgraded, so it may be dirty



#6 TechAngel85

TechAngel85

    Akatosh

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12,658 posts

Posted 11 June 2015 - 12:35 PM

Yeah, I would do a fresh install since a lot has changed under the hood with the new versions.

#7 z929669

z929669

    Ixian Inventor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,316 posts

Posted 11 June 2015 - 12:42 PM   Best Answer

OK, really stupid of me ... I did not realize that this combobox has a max vertical size (I assume), because I did not even notice the scroll bar. The new profiles I created were named YAMM*, so they appeared at bottom of list and are not visible unless I scroll :P





Also tagged with one or more of these keywords: mod organizer, profiles

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users