Jump to content


Photo

glitches/pines LODs/STEP Texture Compilation

textures lod troubleshooting

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 trakanas

trakanas

    Prisoner

  • Members
  • 2 posts

Posted 13 September 2015 - 01:04 AM

This happens after installing STEP Texture Compilation, already reinstalled, nothing worked, can someone help me?

 

I  follow STEP completely.

 

Attached File  bug.jpg   96.04KB   3 downloads


Edited by trakanas, 13 September 2015 - 01:12 AM.

  • 0

#2 Shadriss

Shadriss

    High King

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,343 posts

Posted 13 September 2015 - 01:41 AM

I may be blind, but... what's the issue in the pic?


  • 0

#3 hishutup

hishutup

    Daedric Prince

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,621 posts

Posted 13 September 2015 - 03:07 AM

Its the tree lods, I think he needs to get pass the point that SFO is installed or past the point where dyndolod is used

#4 Aiyen

Aiyen

    Dragon King

  • Super Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,536 posts

Posted 13 September 2015 - 03:57 AM

Wrong LOD texture is used... or at least it has the wrong dimensions. Always happen if you use SFO and have a vanilla texture or the other way around. 



#5 trakanas

trakanas

    Prisoner

  • Members
  • 2 posts

Posted 13 September 2015 - 09:39 AM

First thanks for all the support guys.

 

 

I may be blind, but... what's the issue in the pic?

The tree lods, some pines appear as aspen, and others are "cut"

 

Its the tree lods, I think he needs to get pass the point that SFO is installed or past the point where dyndolod is used

Thanks, I will continue the following steps until the end, after I report here

 

Wrong LOD texture is used... or at least it has the wrong dimensions. Always happen if you use SFO and have a vanilla texture or the other way around. 

I tested without the mod SFO did not work


  • 0

#6 oqhansoloqo

oqhansoloqo

    High King

  • Staff
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,398 posts

Posted 14 September 2015 - 05:59 PM

STEP assumes you have DynDOLOD properly installed.  To me, it looks like you don't... because that's what my game looks like when I disable DynDOLOD.


  • 0



Also tagged with one or more of these keywords: textures, lod, troubleshooting

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users